Ana Sayfa 3. SAYFA, ARNAVUTKÖY, MANŞET 26 Ağustos 2014

Arnavutköy Nüfus Müdürlüğü’nde Sıra İşkencesi

Arnavutköy  Nüfus Müdürlüğü’nde vatandaşa  nüfusla ilgili işlemlerinde saatlerce sıra bekleme işkencesi yapılıyor. Nüfus Müdürlüğü’ndeki memur eksikliğinin yanı sıra içerideki memurların keyfi uygulamaları da vatandaşı çileden çıkartıyor.

Normal şartlarda en fazla 5 dakika süren bir işlem için 235 bin nüfuslu Arnavutköy İlçesi’nin Nüfus Müdürlüğü’nde 3 tane memur var. Memur yetersizliği yüzünden vatandaş en basit bir işlem için saatlerini harcıyor. Sıra beklemekten gına geldiğini belirten vatandaşlar bazen ayrıcalıklı kişilerin normal sıra haricinde içeri girip işlerini hallettiklerine de şahit olduklarını iddia ediyorlar. Vatandaşlar bir an önce nüfus müdürlüğündeki işkencenin sonlandırılmasını istiyor.

Haber: Mustafa Teke

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Ömerli’de Zincirleme Kaza

Ömerli’de Zincirleme Kaza

Tasarım | Enba