Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Eylül 2014

Arnavutköy Belediyesi’nde Büyük Revizyon

Arnavutköy Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerde büyük değişim yaşandı. 2 yeni müdürlüğün kurulduğu Arnavutköy Belediyesi’nde 6 müdürlükte ise değişikliğe gidildi. Plan ve Proje, Destek Hizmetleri, Park ve Bahçeler, Yapı Kontrol, Sosyal Yardım İşleri ve Yazı İşleri Müdürlüklerinde yaşanan değişim ‘Belediyede revizyon’ olarak algılandı. En dikkat çekici değişiklik Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Park ve Bahçeler Müdürü Kamil Sarı görevinden alınırken yerine Kamil Kumbasar getirildi.

 

Müdürlüklerde yaşanan değişikliğin Arnavutköy Belediyesi resmi internet sitesinde de yer almasının ardından yeni müdürler yeni görevlerine başlamış oldular.

Genç ve dinamik bir ekiple çalışmak istiyordu

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Arnavutköy Belediyesi’nde yaşanması beklenen değişiklikler Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleşmiş oldu. Değişimin yaşandığı müdürlüklerde tercih edilen yeni isimlerin genç ve dinamik isimlerden oluşması dikkatlerden kaçmadı. Bazı müdürlerin görev yerleri değiştirilirken bazı isimler ise memurluğa dönüş yaptı.

İki yeni müdürlük kuruldu

Toplamda 20 Müdürlüğün bulunduğu Arnavutköy Belediyesi bünyesinde 2 yeni müdürlük daha açıldı. Ulaştırma Müdürlüğü ve Spor Müdürlüğü’nün yeni oluşturulduğu Arnavutköy Belediyesi’nde bu görevlere ise Yunus Burak ve Mahmut Okur getirildi.

Kimler geldi, kimler gitti ?

Arnavutköy Belediyesi’nde yaşanan değişiklikler sonucu müdürlüklerde oluşan tablo şu şekilde gerçekleşti;

 

Plan ve Proje Müdürlüğü’ne emekliliğe ayrılan Günnur Kadayıfçı’nın yerine Hamdi Demirhan getirildi.

 

Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevi Ahmet Turhançalışkan’dan alındı. Bu göreve Yapı Kontrol Müdürü Soner Kocatepe getirildi.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevi Kamil Sarı’dan alınarak Gökhan Kumbasar’a verildi.

 

Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinden alınarak Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine getirilen  Soner Kocatepe’den boşalan koltuğa ise Sancak Reis getirildi.

 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevini de yürüten Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mutlu Bahtiyar’ın yükü hafifletildi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevine Emrullah Küçük getirildi.

 

Yazı İşleri Müdürlüğü görevi Yunus Burak’tan alınarak Yalçın Aktaş’a verildi.

 

Yazı İşleri Müdürlüğü görevinden alınan Yunus Burak, yeni kurulan Ulaştırma Müdürlüğü görevine getirildi.

 

Yeni kurulan müdürlüklerden olan Spor Müdürlüğü görevine ise Mahmut Okur getirildi.

Kaynak: haberaktivite.net

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba