Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 4 Ocak 2016

Olcay Kılavuz: Ülkü Ocakları Bir Eğitim Yuvasıdır

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz İstanbul ziyaretleri kapsamında Arnavutköy Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.
Genel Başkan Olcay Kılavuz’u Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun, MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir, Arnavutköy Ülkü Ocakları yönetimi ve çok sayıda genç karşıladı.
ülkü ocakları (1)
“Ülkü Ocakları dünyanın en büyük gençlik hareketidir”
Kılavuz yaptığı konuşmada Ülkü Ocaklarının dünyanın en büyük gençlik hareketi olduğunu ve yapılan faaliyetlerin tüm dünyada bir eşi benzeri daha olmadığını fakat, gerek ülke gerekse dünya medyasında yer bulmadığını dile getirdi. Kılavuz gençliğin eğitimlerine önem verdiklerini bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Ülkü Ocakları’nın bir eğitim yuvası olduğunu vurgulayan Kılavuz, öğrencilere burs, ülkü evi projeleri ve destek projeleri düzenlediklerini dile getirdi. Arnavutköy ilçesine 2 yılda 5. kez geldiğini dile getiren Kılavuz, her geldiğinde daha donanımlı bir Ocak ve daha fazla kalabalıkla karşılaştığını söyledi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Arnavutköy Ocak Başkanı Feyyaz Uzun’a teşekkür etti.
ülkü ocakları (2)
Feyyaz Uzun içinde Kuran’ı Kerim bulunan okuma rahlesi hediye etti
Arnavutköy Ocak Başkanı Feyyaz uzun ise Olcay Kılavuza içinde Kuran’ı Kerim bulunan okuma rahlesi hediye ederek, ziyaretlerinden dolayı şeref duyduklarını dile getirdi. Genel Başkan Kılavuz beraberindeki İstanbul İl Ocak Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 3. Bölge Başkanı Suat Uzun, çevre ilçelerin ocak başkanları ile geç saatlerde Arnavutköy’den ayrıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Erzurumlular İftar Sofrasında

Erzurumlular İftar Sofrasında

Tasarım | Enba