Ana Sayfa MESAJLAR 23 Nisan 2018

Onur Sarıgül’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Sure Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sarıgül 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Onur Sarıgül mesajında, “23 Nisan ulusal egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümüdür. Bu önemli günde milli bağımsızlığımızın, demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin öncüsü ve güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan edilmiştir. En değerli varlığımız olan çocuklar, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, yarınlarımızın güvencesidirler. Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba