Ana Sayfa MESAJLAR 18 Mart 2017

Özkan Kadı’nın Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Kadıoğlu Emlak & İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kadı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Özkan Kadı mesajında, “Çanakkale Zaferi’yle milletimiz cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuştur. İnsanımız, sahip olduğu yüksek ahlak ve medeniyet anlayışının yansıması olarak Çanakkale Savaşı’nda düşmanından bile esirgemediği şefkat ve merhametiyle savaşında bir hukuku olduğunu tüm insanlığa gösterilmiştir. Çanakkale, geçmişimize ait bir zafer olmakla birlikte millet olarak aramızdaki ihtilafları ortadan kaldırıp bir ve beraber olduğumuz zaman muasır medeniyetlerin ötesine geçme idealini mutlaka yakalayacağımızı gösteren bir nişandır. Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba