Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 13 Eylül 2015

Özkardeşler Elektrik Arnavutköy’de Açıldı

Özkardeşler Elektrik Arnavutköy Fatih Caddesi Aygen Pasajı’nda hizmete açıldı.

Özkardeşler Elektrik bina tesisatı, kamera tesisatı, alarm tesisatı, yangın alarmı, uydu montajı, merkezi sistem kurulumu, uzaktan izleme, uzaktan kumanda, fabrika tesisatı kurumu, kumanda takibi ve tüm elektrik işleriyle Arnavutköy ve çevresinin hizmetine girdi.

 

Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür eden Özkardeşler Elektrik sahibi Mesut İltir, elektrik bakım ve arıza başta olmak üzere, Bina tesisatı, kamera tesisatı, alarm tesisatı, yangın alarmı, uydu montajı, merkezi sistem kurulumu, uzaktan izleme, uzaktan kumanda, fabrika tesisatı kurumu, kumanda takibi ve tüm elektrik – elektronik işleriyle Arnavutköylülerin hizmetindeyiz. Kaliteli hizmet ilkesi vazgeçilmezimizdir. Bu anlamda müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunacağımızdan şüpheleri olmasın. Bizi böylesine bir günde yalnız bırakmayan ve davetimizi kırmayarak açılışımıza katılan Arnavutköy esnafı başta olmak üzere bütün dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Açılışa katılan davetliler Özkardeşler Elektrik sahibi Mesut İltir’e bol müşteriler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Adres: Fatih Caddesi Aygen Pasajı No: 1378 Kat: 2 / 24 Arnavutköy – İst

Gsm: 0541 288 32 98 – 0535 367 51 01

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TOKİ’de Kanalizasyon Yetersiz

TOKİ’de Kanalizasyon Yetersiz

Tasarım | Enba