Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Eylül 2020

Saadet Gençliği; İstanbul Sözleşmesi Yeniden Düzenlenmeli veya İptal Edilmeli

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı’nda Milli Gazetesi’nin İstanbul Sözleşmesi ile ilgili özel sayısını vatandaşlara dağıttı.

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tartışmalar sürerken Milli Gazete özel bir sayı yayınladı. Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları tarafından, Yazar Sema Maraşlı, İlahiyatçı İhsan Şenocak, İlahiyatçı Abdülaziz Kıranşal, Av. Mustafa Yaman, Prof. Dr. Burhanettin Can, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, İlahiyatçı Mahmut Toptaş’ın yazılarının bulunduğu ve gündemi sadece İstanbul Sözleşmesi olan Milli Gazete özel sayısının dağıtımı yapıldı. Ayrıca vatandaşlara bilgi verildi.

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanı Salih Talas yaptığı açıklamada, “İstanbul Sözleşmesi kadını erkekten, erkeği evden uzaklaştıran, aile kurumunu tahrip eden, topluma yeni kavramlar yüklemekle beraber, Avrupa Konseyi’ne Türkiye’nin içişlerine müdahale hakkı vermektedir. Hiçbir şekilde delil ve kanıt gerekmeksizin, iftira olup olmadığına bakılmaksızın sadece kadının beyanını esas alan, uygulanmadığı iddia edilen ama 2014 yılında yürürlüğe girdiğinden beri uygulanan İstanbul Sözleşmesi’nin önemini topluma duyurmak, sözleşme maddelerinin acil ve adaletli bir şekilde düzenlenmesine yada iptal edilmesine destek vermek için Milli Gazete’nin özel sayısını dağıttık ve vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirmeye çalıştık” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba