Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 1 Mart 2019

Recep Yerdelen: Mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum

Arnavutköy’ün tanınan simalarından Recep Yerdelen Merkez Mahallesi Muhtarlığına aday oldu. Yerdelen, “Mahallemizin daha yaşanabilir bir mahalle haline gelmesi için birlikte çalışacağız” dedi.

‘İyi bir yönetim herkesin hakkı’ sloganıyla çalışmalarına başlayan Recep Yerdelen, “Yıllardır Merkez Mahallesi’nde yaşıyorum. Vatandaşlarımıza hizmet için aday oldum. Seçim ofisimizi Gaziosmanpaşa Caddesi’nde açarak hemen çalışmalarımıza başladık. Mahallemizi mahalle sakinlerimiz ile birlikte yöneteceğiz. İyi bir yönetimi herkesin hak ettiğini düşünüyorum. Mahallemiz Arnavutköy’ün merkezinde olduğu için haliyle sorunları da daha büyük. Bu sorunları yetkili kurumlarla birlikte çözeceğiz ve vatandaşlarımızla görüş alışverişi yaparak bunları gerçekleştireceğiz. Mahallemizde doğusuyla batısıyla ülkemizin değişik illerinden vatandaşlarımız yaşıyor. Dil, din, ırk ayırt etmeden herkesin muhtarı olacağım. Bütün mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum” diye konuştu.

Recep Yerdelen Kimdir?

1972 yılında Erzurum Horasan ilçesinde dünyaya gelen Recep Yerdelen, ilk ve ortaöğretimini Erzurum’da tamamladı. 1994 yılında Arnavutköy’e taşınan Yerdelen, hafriyat işleri ve Sarot Şirketler Grubu’nda yöneticilik görevlerinde bulundu. 1994 yılından beri Arnavutköy’de ikamet etmektedir. Birçok sivil toplum kuruluşunda çeşitli kademelerde görev yapan Recep Yerdelen, evli ve 6 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba