Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Mayıs 2015

Arnavutköy’de Rodeo Cafe Açıldı

Arnavutköy yepyeni, modern ve nezih bir mekana kavuştu. Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde açılan Rodeo Cafe iki katlı, geniş, eşsiz iç mimarisi ile Arnavutköylülerin hizmetine girdi.

Arnavutköylülerin sevilen Eski Belediye Başkanı Bayram Eminel bu seferde Arnavutköylülere hizmetini nezih bir ortam hazırlayarak devam ettiriyor. Rodeo Cafe’nin açılışına Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Haraççı Eski Belediye Başkanı Metin Karan, Yerel Seçimlerde CHP Adayı Ruhi Tuncel, Bolluca Eski Belediye Başkanı Bahri Kazankaya, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve birçok vatandaş katıldı. Açılış kurdelesini Arnavutköy Eski Belediye Başkanı Bayram Eminel, Haraççı Eski Belediye Başkanı Metin Karan ile Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı birlikte kesti.

 

Nezih Bir Aile Ortamı

Arnavutköy’de 1999-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Rodeo Cafe’nin sahibi Bayram Eminel, Arnavutköy’ün her geçen gün büyüyüp geliştiğini ifade ederek şöyle konuştu; “Bizim Arnavutköy’de bu mekanı açmaktaki amacımız hizmet sektöründe Arnavutköy’ün gelişimine katkı sunmaktır. İnsanların aileleriyle ve misafirleriyle birlikte nezih bir ortamda güven içerisinde yemek yiyebilecekleri, çay ve kahvelerini yudumlayabilecekleri ortam sağlamak. Çünkü Arnavutköy artık gelişiyor ve biz bu gelişmeye ayak uydurmak zorundayız” dedi.

 

Özel Kokteyl, Doğum Günü, Toplantılar İçin Rahat Bir Ortam

Arnavutköy’de insan profilinin değiştiğini belirten Eminel, “Biz ailemizle birlikte bu işe girdik ve vatandaşların aileleriyle beraber rahat edebilecekleri bir mekan açtık. İki katlı olarak açtığımız mekanımıza önümüzdeki günlerde ilave sürprizler yapabiliriz. Giriş katımız yemekhanemizin bulunduğu bir mekan. Yine burada sigara içenler için ayrı bir bölümümüz var. Üst katımız biraz daha Osmanlı esintileriyle döşediğimiz, geçmişten izler taşıyor. Üst katta özellikle grup toplantıları içinde uygun alanlarımız var. Arnavutköy yeni ve hızla gelişen bir yer. Biz mekanımıza bayanların da tek başlarına dahi olsa rahatlıkla gelebileceği bir ortam hazırladık. Yemek ve salata çeşitlerimiz çok zengin. Özellikle fried chicken de bize özel ayrı bir lezzeti müşterilerimizin hizmetine sunacağız ve bu konuda da çok iddialıyız” diye konuştu. Arnavutköy’ün yeni mekanı Rodeo Cafe’de 200 kişilik bir alan mevcut. Özellikle üst kat özel kokteyl, doğum günü, toplantılar için eşi bulunmaz rahat bir ortam sağlıyor.

 

Dünya Mutfağı Rodeo Cafe’de

Dünya mutfağından lezzetler sunan Rodeo Cafe kahvaltı menüsünün yanı sıra, makarna ve salata çeşitleriyle de göz dolduruyor. Küçükler için ayrı menüsü bulunan mekanın tatlı çeşitleri de ağzının tadını bilenlere hitap ediyor.

 

Adres: Merkez Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. Düldül Sk .No: 1/Z Arnavutköy / İstanbul

Tel: 0212 597 12 22

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba