Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 27 Mayıs 2016

Saadet Partisi Arnavutköy Gençliğinden “Gençlik Haftası”

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Gençlik Haftası münasebetiyle ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Gençlik Haftası nedeniyle basın açıklamasını Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yerdelen yaptı. Basın açıklamasına ilçe gençlik yönetimi ve basın mensupları katıldı.
Fetih ruhunun canlanması gerektiğini vurgulayan Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanı Yerdelen; ”İstanbul’un fethinin 563. yıldönümünü idrak ettiğimiz şu günlerde hem ‘Fetih Ruhu’nu hem de bu ruhu taşıyan “Gençliğimizin” yeniden canlanmasını, heyecanlanmasını ve önce kendisinden, ailesinden, çevresinden ve ülkesinden başlayarak yeni fetihler gerçekleştirmesi arzusunu taşıyarak bu vizyonla birlikte 19 – 29 Mayıs tarihlerini “Gençlik ve Fetih Haftası” olarak kutlamaktayız. Gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendisini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, milli ve manevi değerlere saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmiş sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla yapılan bu çalışmalarımız, aynı zamanda; ülkemiz üzerinden kirli hesaplar yapıp, hem içeriden hem de dışarından birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara ve onlarla işbirliği yapanlara karşı da bir dik duruşu temsil etmektedir”ifadelerini kullandı.
saadet genclik haftasi1

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba