Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 20 Şubat 2018

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Sevim Arnavutköy’ü Ziyaret Etti

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim Arnavutköy’ü ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nda konuşma yapan İl Başkanı Abdullah Sevim, “Vatandaşlar herhangi bir konuda Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun ne diyeceğini bekliyor” dedi.

“Nereye elinizi atsanız elinizde kalıyor”
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim programda bir konuşma yaparak, “Erbakan Hocamızın vefatından sonra biz adeta gündemin dışına itilmiş durumdaydık. Ama şimdi istemeye istemeye de olsa bizden bahsetmek, bizim görüşlerimizi halka duyurmak ihtiyacını hisseder hale geldiler. Vatandaşlar herhangi bir konuda Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun ne diyeceğini bekliyor. Ak Parti’den ve diğer partilerden oy alabilecek tek parti Saadet Partisi’dir. Onların oyunu alabilecek bir adayı tespit etmeyi Allah bize nasip etsin. Bu çok önemli neden derseniz, ülkemizin içinde bulunduğu hal ortada. Nereye elinizi atsanız elinizde kalıyor. İşsizlik başını almış gitmiş. Dış politikada ne yaptığımız belli değil. Gelir dağılımında adaletin a’sı yok. Asgari ücretle geçinmek çok zor. Köyde yaşasan geçinirsin ama yinede sürünürsün. Hele İstanbul gibi bir yerde, kiranın bin TL, binbeşyüz olduğu bir yerde çok zor. Ne diyor Haim Nahum Doktrini; aç bırakacaksın, işsiz bırakacaksın, borca esir edeceksin, dininden uzaklaştıracaksın. Bunların hepsi var mı, maalesef var. 81 ile üniversite açıldı ama yeterli hoca yok. Lise seviyesindeki hocalar üniversitede hocalık yapıyor. Kürsülerde profesör olması lazım ama Anadolu’da üniversitelerde yardımcı doçentler var. Yardımcı doçentlikte cumhurbaşkanımızın talimatıyla kaldırıldı. Şimdi doktorlar olacak. Doktorasını yapıp gelecek. Halbuki profesörler olması lazım ki öğrenciyi yanına alıp öğretsin. O öğrencide hocasından öğrenecek ki kendisi yapabilsin. Kitaptan her şey öğrenilmiyor. Ameliyat yapan hocasıyla ameliyata girecek ki o da öğrenecek. Vasıfsız diplomalı işsizler yetiştiriyor üniversitelerimiz. Gençlerimiz uyuşturucu belasına düşüyor. Bununla ilgili çalışmalar yetersiz kalıyor. Bu beladan gençlerimizi kurtarmamız lazım. O yüzden anne ve babalara da büyük görev düşüyor. Başımıza birde FETÖ belasını sardılar. Bu işin en büyük suçlusu 15 senedir bu ülkeyi yönetenler. Başta cumhurbaşkanı olmak üzere ne istediler de vermedik demediler mi? Şimdi işin o tarafına bakan yok. Sırf FETÖ suçlu ama 15 senedir memleketi yönetip adım adım bu yangını ülkeye taşıyan insanlar suçsuz. Böyle mantık olur mu?” diye konuştu.

Programda Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Münür Dinler’de bir konuşma yaparak Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba