Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 28 Şubat 2018

Saadet Partisi’nden Erbakan Fotoğraf Sergisi

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı Milli Görüş Lideri. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın fotoğraflarının yer aldığı bir sergi gerçekleştirdi. Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen fotoğraf sergisine Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Münür Dinler ve yönetiminin yanı sıra birçok partili ile vatandaş katıldı. İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural’da sergiyi ziyaret etti.
Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Milli Nizam, Milli Selamet, Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi döneminde yaptığı çalışmalardan çekilen karelerde sergide yer alırken, başbakanlık döneminde yaptığı icraatlarda anlatıldı. Ayrıca sergiye katılanlara çay ve tatlı ikramında bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba