Ana Sayfa MESAJLAR 23 Nisan 2018

Şaban Karasakal’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Ak Parti Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Şaban Karasakal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Şaban Karasakal mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiştir ve bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendirecektir. 23 Nisan ulusal bayram olmanın ötesinde bütün dünyada evrensel bir özellik kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba