Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Kasım 2015

Şahimerdan Fidaner Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Seçildi

Arnavutköy Muhtarlar Derneği kongresini gerçekleştirdi. Arnavutköy’deki mahalle muhtarlarının bir araya gelerek kurdukları Muhtarlar Derneği’nin olağan kongresi geçtiğimiz hafta sonu Kozlar Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Tek adayın olduğu Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda İslambey Mahalle Muhtarı Şahimerdan Fidaner, genel kurula katılan muhtarların tamamının oyunu alarak yeni dönemde Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçildi.

 

Şehimerdan Fidaner’den teşekkür

Başkanlık görevi için bayrağı Pekçetin’den devralan Fidaner, yaptığı konuşmada meslektaşlarına kendisine gösterdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Derneğin kurucu başkanı Hayri Pekçetin’e de görevinden feragat ederek kendisini desteklemesinden dolayı ayrıca teşekkür eden Fidaner, şöyle konuştu; “Şahsım ve yönetimdeki arkadaşlarımın önünü açan değerli başkanımız Hayri Pekçetin’e teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm meslektaşlarıma da ayrıca teşekkürü borç biliyorum” dedi.

 

İşte yeni yönetim

Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini yürütecek olan Şahimerdan Fidaner’in yönetim kadrosunda ise Dursunköy Mahalle Muhtarı Güngör Özer, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Ercan İka, Fatih Mahalle Muhtarı Adem Akgün, Hadımköy Hastane Mahallesi Muhtarı Onur Fırıncı yer alıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba