Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 16 Aralık 2018

Samet Boynudelik MHP’den Aday Adayı

Üçgen Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Samet Boynudelik Milliyetçi Hareket Partisi’nden meclis üyesi olabilmek için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
 
Başvuru evraklarını MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç’a teslim eden Samet Boynudelik başvuru sonrası bir açıklamada bulundu. Samet Boynudelik yaptığı açıklamada mecliste gençleri temsil etmek istediğini belirterek, “Yıllardır Arnavutköy’de yaşayan ve Arnavutköy bölgesinde hizmet vermiş bir mühendis olarak bölgemizin sıkıntılarını çok iyi bilmekteyim. Birçok sorunumuz var ama bu sorunların en başında imar planlarının uygulamadaki aksaklıkları gelmektedir. Bu husustaki çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu tür çalışmalar ekip işidir, her şeyin en doğrusunu biz biliriz zihniyetinden uzak, bu konuda alanında ihtisas yapmış olan harita mühendisleri, mimarlar, şehir bölge planlamacıları, üniversitedeki profesörler ve çeşitli kuruluşlardaki insanlarla istişare ederek çalışmalarımızı yapacağız. Partim bu göreve layık görürse ve vatandaşlarımız teveccüh gösterirse, Arnavutköy’e hizmet etmek için mecliste bende söz sahibi olmak istiyorum” diye konuştu.
 
“Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum”
Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Gökhan Uluç ise yaptığı konuşmada, “Samet kardeşimiz genç ve dinamik arkadaşlarımızdan birisidir. Bugün itibari ile başvurusunu aldık. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. Yoğun bir çalışma programımız var. Tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. Yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Samet Boynudelik Kimdir?
1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Samet Boynudelik, İlk ve Ortaokul öğrenimini Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimini Maltepe Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Boynudelik, baba mesleği olan harita mühendisliğini seçerek 2015 yılında Aksaray Üniversitesi’nden mezun oldu. 1994 yılında babası Enver Çelik tarafından kurulmuş olan Üçgen Mühendislik’i 2015 yılında devralan Boynudelik, 3 yıldır aile şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Samet Boynudelik’in babası 1972 yılında Arnavutköy’ün kadastro çalışmalarında bulunmuştur ve daha sonra Arnavutköy’e yerleşerek, 1994 yılında kendi özel şirketini kurmuş, harita faaliyeti hizmetlerine devam etmiştir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba