Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 6 Kasım 2013

Solak Merkez Mahalle Muhtarlığına Aday

Arnavutköy’ün sevilen esnaflarından Seyit Ahmet Solak Merkez Mahalle Muhtarlığına adaylığını açıkladı.

30 yıldır yıldır Arnavutköy’de oturan, mevlana çay evini işleten ve emlak işiyle meşgul olan Solak, Arnavutköy Merkez Mahalle Muhtarlığına talip olduğunu belirtti.

Seyit Ahmet Solak mahallesine hizmet edebilmek adına aday olduğunu ifade ederek, “1954 Konya Kadınhanı doğumluyum. Evli 4 çocuk babasıyım. Uzun yıllardır Arnavutköy Merkez Mahallesinde yaşıyorum. Mahallemizin sorunlarını çözme noktasında aday oldum. Eğer mahalle sakinlerimiz beni bu göreve layık görürse teveccüh gösterir de ben de görevimi layık bir şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Mahallemizin sorunlarını yakından biliyorum ve bu noktada mahalleme fayda sağlamak istiyorum. Eğer mahalle sakinlerimiz beni bu göreve seçerse evrak parası almayacağım. Adaylığım sürecinde yanımda olan herkese teşekkür ediyorum ve 7’den 70’e bütün herkesten destek bekliyorum” diye konuşarak Merkez Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Arif Sapmaz / Arnavutköyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba