Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 5 Kasım 2013

Ali Bakaner muhtarları dinledi

Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Bakaner, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere Arnavutköy Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek devam etti.

Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Fazıl Fidan ve yönetim kurulunu dernek merkezinde ziyaret eden Ali Bakaner, muhtarlarla birtakım istişarelerde bulundu.Yaşamının büyük bir bölümünü Sivil Toplum Örgütleri ile yaptığı çalışmalarla geçiren Bakaner, muhtarların toplumun birebir aynası olduğuna dikkat çekerek, vatandaşların sorunlarına en yakın olan kurumun muhtarlık kurumu olduğunu ifade etti.

Bakaner: “Yerel yönetimler muhtarlardan bağımsız düşünülemez”
Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Fazıl Fidan’dan mahalle ve köylerle ilgili bilgiler alarak fikir alışverişinde bulunan Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Bakaner, yerel yönetimlerin muhtarlardan bağımsız olamayacağına da dikkat çekti.
Bakaner’in ziyareti, ilgi ve alakasından duydukları memnuniyeti dile getiren Fazıl Fidan, seçim çalışmaları kapsamında muhtarlar olarak kapılarının tüm aday adaylarına açık olduğunu ve fikir alışverişinde bulunmanın Arnavutköy’ün faydasına olduğunu söyledi.
Yapılan görüşmelerin ardından Bakaner ve Fidan, karşılıklı olarak birbirlerine başarı dileklerinde bulunarak ziyareti sonlandırdılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba