Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 17 Temmuz 2017

15 Temmuz Gazilerine Ziyaret

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı 15 Temmuz Hain darbe girişiminde gazi olan vatandaşları evinde ziyaret etti.
Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen yaraları taze olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin kahraman gazileri, unutulmadı. 15 Temmuz darbe girişiminde kahramanca tankların önüne yatan, ellerinde ki silahlara rağmen hainlerin üzerlerine yürüyen vatandaşlarımız çıkan çatışmalar sonucu yaralanarak gazi oldular. Mevzu vatansa gerisi teferruat diyerek, silahların önüne atlayan gazilerimiz, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından ziyaret edildi.

Yaptıklarının büyük bir kahramanlık göstergesi olduğunu belirten Başkan Baltacı; bir daha böyle açıları Allah, milletimize göstermesin. Büyük bir destan yazdınız. Ülkenin kaderini tankların, silahların önüne geçerek, değiştirdiniz. Allah sizlerden razı olsun dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ARGEM Yaz Kursu İçin Hazır

ARGEM Yaz Kursu İçin Hazır

Tasarım | Enba