Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 25 Şubat 2016

SP Arnavutköy Gençlik Kolları Tarafından Erbakan Fotoğraf Sergisi

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Erbakan haftası münasebetiyle Necmettin Erbakan Hoca’nın fotoğraflarının yer aldığı bir sergi gerçekleştirdi.

Arnavutköy Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen fotoğraf sergisine bir çok partili ve vatandaş katıldı. Milli görüş hareketinin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yerdelen ve yönetimi tarafından düzenlenen sergide Erbakan Hoca’nın hayatı boyunca değişik devlet adamları ve değişik mekanlarda çekilen kareler sergilendi.
erbakan1
Ziyaretçi Defterine Görüşler Yazıldı
2011 yılında vefat eden Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin  Erbakan Milli Nizam, Milli Selamet, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi döneminde yapılan çalışmalardan çekilen karelerde sergide yer aldı. Fotoğraf sergisinde bir de ziyaretçi defteri bırakıldı. Ziyaretçiler deftere Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hakkında görüşlerini yazdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba