Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 25 Şubat 2016

Çakır Kahvaltı Salonu Arnavutköy’de Açıldı

Çakır Kahvaltı Salonu Arnavutköy’de hizmete girdi. Yıllardır Menemenci Cumali Çakır Kahvaltı Salonu olarak hizmet veren Çakır Menemen & Kahvaltı Salonu Arnavutköy’de yeni şubesini Arnavutköylülerin hizmetine sundu.
cakir kahvalti salonu3
Daima Güler Yüzlü Hizmet
Çakır Kahvaltı Salonu 1998 yılında Sultangazi ilçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde hizmete başladı. Çok kısa bir sürede yine Sultangazi 50 Yıl Mahallesi’nde ikinci şubesini açtı. Güler yüzlü hizmet anlayışıyla büyük rağbet gören İsmetpaşa ve 50. Yıl Mahallelerindeki şubelerinden sonra daha iyi ve daha geniş kapsamlı ve kahvaltılı toplantılara ev sahipliği yapmak için Cebeci Mahallesi’nde 3. şubesini açtı. Daima güler yüzlü hizmet anlayışını benimsemiş ve asla kalite politikalarından ödün vermeyen Çakır Kahvaltı güvenli ve sağlıklı adımlarla hizmet vermeye devam etmektedir. Bu büyümenin devamı neticesinde Çakır Kahvaltı Sultangazi’nin sınırlarını zorlayarak Bağcılar Güneşli’de 4. Şubesini hizmete açtı.
cakir kahvalti salonu2
Çakır Kahvaltı Tam Size Göre
Dostlarınızla, ailenizle keyifli bir hafta sonu kahvaltısı istiyorsanız Çakır Kahvaltı tam size göre. Çakır kahvaltı ekibinin özenle hazırladığı kahvaltısı ve meşhur menemeni vazgeçilmezler arasındadır. Kahvaltı ürünlerinin birçoğunun organik olmasına dikkat eden Çakır Menemen & Kahvaltı; balı, pekmezi, tulum peynir, çökelek ve Adıyaman yöresine has peyniri Adıyaman’dan tedarik ediyor. Çakır Kahvaltı güne daha iyi başlamak için eşsiz bir kahvaltı bulabileceğiniz ender mekanlardan biridir.
cakir kahvalti salonu1
Yerel Basına Kahvaltı
Çakır Menemen & Kahvaltı Salonu sahibi Abdullah Çakır Arnavutköy yerel basınıyla kahvaltıda bir araya geldi. Çakır kahvaltı salonunun yeni şubesini Arnavutköy’de açtıkları için duyduğu mutluluğu dile getiren Abdullah Çakır, “Bütün kahvaltı çeşitleriyle Arnavutköylülerin hizmetindeyiz. Arnavutköylüleri Çakır Menemen & Kahvaltı Salonu’na kahvaltıya bekliyoruz. Özel toplantı ve programlarda toplu kahvaltı imkanı da sunmaktayız” dedi.

Adres: Merkez Mah. Şener Sk. No: 14 Arnavutköy / İst
Sipariş Hattı: 0212 597 50 02

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba