Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 1 Kasım 2013

Süleyman Cörüt’e Esnaf ve Hemşeri Desteği

Arnavutköy esnaflarından Süleyman Cörüt Ak Parti’den Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusundan bulundu.

Ordulu esnaf ve Ordulu hemşerileri ile birlikte Ak Parti ilçe binasına gelen Süleyman Cörüt resmi olarak meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı. Kısa bir açıklama yapan Cörüt, “Arnavutköy’de uzun yıllardır yaşıyorum ve esnaflık yapıyorum. Nitekim Arnavutköy’ün sorun ve sıkıntılarına yakından vakıfım. Bu yüzden bende Arnavutköy’e hizmet için aday adayı oldum. Partim ve Arnavutköylüler uygun görürse Arnavutköy’e ve Arnavutköylülere hizmet etmek istiyorum” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti ilçe başkanı Ercan Üner esnafın sıkıntılarına dikkat çekerek, “Aravutköy esnafının sıkıntılarını biliyoruz. Bunların bir kısmını belediyemiz aracılığıyla çözdük ve çözmeye devam ediyoruz. Süleyman beyi de yakından tanıyoruz ve biliyoruz. Kendisine aday adaylık sürecinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba