Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 1 Kasım 2013

Ali Bakaner ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı sanayici Ali Bakaner, seçim çalışmaları kapsamında Arnavutköy’deki ziyaretlerine devam ediyor.

Gittiği birçok yerde ilgi odağı haline gelen Ali Bakaner, bugün İlim Yayma Cemiyeti Arnavutköy Şubesi ile Arnavutköy Ordulular Derneği’ni ziyaret etti.

Yarışta hızlı koşmak için bayrak değişimi şart
Arnavutköy için hazırladığı projeleri ve Arnavutköy svdası üzerine sohbetler eden Ak Parti Arnavutköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Bakaner, İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Mesut Yavuz ve Cemiyet üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Mevcut Belediye Başkanı’nın şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan dolayı takdir ettiğini vurgulayan Bakaner; “Ancak siyaset bir hizmet yarışıdır. Bu manada yarışta daha hızlı koşabilmek için zaman zaman bayrak değişimi olmalıdır. Bizler de bu hizmet bayrağını taşımaya talibiz” dedi.

Gelecek nesiller için yaşanılabilir bir Arnavutköy için çalışmayı hedeflediklerini dile getiren Bakaner, bölgenin sorunlarını bildiğini ve her sorun için de ayrı bir çözüm önerisinin olduğunu belirtti. Birçok projenin merkezinde bulunan Arnavutköy’ün model bir kent olabilmesi hayaliyle yola çıktıklarını da ifade eden Bakaner,”Bu manada bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.
İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaretinin ardından Arnavutköy Ordulular Derneği’ni ziyaret eden Bakaner, burada dernek Başkanı Yaşar Eşit ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti. Aday Adaylığı sürecinde dernek başkanı ve dernek üyelerinden destek isteyen Bakaner, “Arnavutköy’ü beraber yönetelim. Her vatandaşımızın bir olduğu birlik olduğu bir yapılanma ile tüm dünyaya örnek bir Arnavutköy yaratalım” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba