Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Ekim 2018

Tayakadınlılar Meydan Düzenlemesinin Bitmesini Bekliyor

Arnavutköy Tayakadın Mahallesi’ne yapılan meydan düzenlemesi yarıda kaldı. Mahalle sakinleri meydan düzenlemesi inşaatının bir an önce bitirilerek faaliyete başlamasını bekliyor.

10.850 m² alanda yapılan meydan düzenlemesinde muhtarlık binası, çok amaçlı salon, cafe, dinlenme alanları, seyir alanları, otopark alanları, bekleme alanları, gezinti alanları ile Tayakadın Mahallesi’ne yeni bir görünüm kazandırılması hedefleniyor. Ancak çalışmalar durma noktasına geldi. Tayakadın mahalle sakinlerinden Kemal Birinci projenin bitmesini beklediklerini belirterek, “Mahallemize yapılan meydan düzenlemesi yarıda kaldı. Bir yıl önce başlayan inşaatın Ramazan Bayramına yetişeceği ifade edildi ancak yetişmedi. Ödenek gelmediği için devam edilmediği söyleniyor. Şimdiye kadar çoktan bitmiş olması gerekiyordu. Bir an önce bitirilmesini ve hizmete girmesini istiyoruz. Böylelikle mahalle halkı da buradan istifade edebilecek” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba