Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 30 Mart 2016

Teröre Karşı Ortak Mutabakat İçin Bir Araya Geliyorlar

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı son aylarda artan terör olayları nedeniyle “Teröre karşı ortak mutabakat” sağlanması amacıyla siyasi parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek temaslarda bulundu. İlk olarak MHP Arnavutköy İlçe teşkilatını ziyaret eden Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık ve yönetimi daha sonra CHP ve Ak Parti’yi ziyaret etti.

“Yıllardır ülkemizin kanayan yarasıdır”
Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık terörün Türkiye için en önemli sorun olduğunu vurgulayarak, “Teröre karşı hangi görüşten olunursa olunsun birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bu sorun yıllardır ülkemizin kanayan yarasıdır. Ancak ve ancak birlik olunursa bu sorun çözülür. Bu konuda mutabakat sağlayıp bir araya gelmeliyiz” ifadelerini kullandı.

saadet ziyaretler1
“Çözüm süreci çözülme sürecidir dedik”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Yüksel Emir ise terör konusunda MHP’nin bakış açısının belli olduğunu ifade ederek, “Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin bugüne kadar söyledikleri hep doğru çıktı. Keşke bizim söylediklerimiz doğru çıkmasaydı da bu kadar şehit vermeseydik. Çözüm süreci çözülme sürecidir dedik. İktidar partisini defalarca uyarmamıza rağmen dinlemedi. Teröre karşı yapılan her çalışmada bulunuruz” dedi.
chp ziyaret
“Kardeşçe barış içinde yaşamak istiyoruz”
CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Keskin ise, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Geçtiğimiz günlerde terör nedeniyle milletvekilimiz Ali Şeker’inde katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptık. Bu açıklamamızda belirttiğimiz gibi sıra kimde, nerede, ne zaman korkusundan kurtulup, hep birlikte kardeşçe barış içinde yaşamak istiyoruz. Bu nedenle bu konuda destek oluruz. Birlik olmamız gerekiyor. Birlik olalım derken diğer siyasi partilere oy veren vatandaşlarımızı da görmezden gelmeyelim” diye konuştu.
ak parti ziyaret
“Yetkimiz Arnavutköy ile sınırlıdır, üstlerimizle görüşüp destek veririz”
Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner ortak bir metin üzerinde uzlaşılması gerektiğini ifade ederek, “Bu konuda Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bir çok kez açıklama yaptı ve mesajlar verdi. Sonuçta bu konu genel bir konu sadece Arnavutköy değil. Bizim görevimiz ve yetkimiz Arnavutköy ile sınırlıdır. Bu nedenle yetkilerimizi ve haddimizi aşmamak lazım. Bu nedenle üstlerimizle görüşürüz ve destek veririz. Keşke Arnavutköy’ün sorunlarında da birliktelik sağlansa. Daha önce birçok konuda bu birliktelik sağlanmaya çalışıldı ama olmadı inşallah bu sefer bu sağlanır” dedi.

Görüşmelerin ardından Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık, MHP, CHP ve Ak Parti İlçe Başkanlarına Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Davam isimli kitabını takdim etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba