Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Temmuz 2017

Arnavutköy’de 15 Temmuz Anma Programı

Arnavutköy Belediyesi FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının birinci yıl dönümünde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” adı altında bir dizi etkinlikler düzenledi. Etkinliklerin 1. gününde 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenen bisiklet turunda 250 profesyonel bisikletçi Arnavutköy’den Niğde’nin Bor ilçesine gitmek üzere yola çıktı.

Demokrasi Nöbeti
Akşam üzeri vatandaşlar Arnavutköy Merkez Cami önünde toplanarak Demokrasi Nöbeti tutmaya başladı. Düzenlenen etkinliğin sunuculuğunu Kral FM programcılarından Afrikalı Ali yaptı. Program 15 Temmuz hain darbe girişimi şehitleri ve tüm şehitler adına okunan Kur’an tilaveti ile başladı. Programda Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve programa konuşmacı olarak katılan Gazeteci Fatih Tezcan birer konuşma yaptı. Demokrasi nöbetinin ikinci gününde ise programa Gazeteci Ersoy Dede ve AB Eski Bakanı Egemen Bağış katıldı.


İşte Etkinlik Programı
etkinlik programı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba