Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 6 Temmuz 2017

Suatlar Parkı’nda Sona Gelindi

Arnavutköy Belediyesi tarafından İslambey Mahallesi’nde çocukların eğlenebileceği ve ailelerin vakit geçirebileceği mahalle parkında, sona gelindi.
Arnavutköy Belediyesi, ilçenin çehresini değiştiren ve vatandaşların sağlıklı ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri adına, çalışmalarına devam ediyor.
İlçeye kazandırılan şehir parkları, bölge parkları gibi büyük parkların yanı sıra uzak köy ve mahallere yapılan parklar ile çocukların gün içinde keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturuluyor.

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından İslambey Mahallesi Suatlar İlkokulu karşısında, inşa edilen mahalle parkı, tamamlanma aşamasında.
Kısa sürede sona gelinen parkta, okul öğrencilerine ve mahalle halkı sosyal ve sportif alanları bulunan parktan yararlanabilecek. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş olacak.
Arnavutköy Belediyesi tarafından Suatlar İlkokulu karşısında yapılan park 5.966 m2 alana inşa ediliyor. 3.942 m2 yeşil alanı bulunacak parkın içerisinde; piknik masaları, yürüyüş alanı, halı saha, basketbol sahası ve fitness alanı yer alıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba