Ana Sayfa MESAJLAR 18 Mart 2016

Yakup Yerdelen’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yerdelen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yerdelen mesajında bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve sevinci içerisinde olduklarını ifade ederek, “Çanakkale Savaşı, çok güçlü ordulara karşı birlik ve beraberlik duygusu içinde vatan sevgisi ile kazanılan büyük bir zaferdir. Bu savaşta bir destan yazılmıştır. Genç, yaşlı, kadın, erkek demeden milletçe mücadele edilen bu savaş, Çanakkale’nin geçilemeyeceğini tüm dünyaya gösterilmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferinin 101. yıl dönümünü kutluyor, bizlere bu büyük zaferin gururunu yaşatan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla ve rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba