Ana Sayfa MESAJLAR 8 Mart 2017

Yakup Yerdelen’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Saadet Partisi Arnavutköy Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yerdelen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yakup Yerdelen mesajında, “Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in ’Cennet annelerin ayakları altındadır’ buyurmuştur. Tarihimizde büyük kahramanlıklar gösteren ve büyük kahramanları yetiştirerek tarihin sürecinde önemli değişimlere yol açan yine kadınlarımızdır. Omuzlarına yüklenen ağır sorumluluklarından hiçbir zaman yılmamış olan kadınlarımızın, bu ülkenin gelişmesinde söz sahibi olacakları muhakkaktır. Biz, kadın ve erkeğin bir bütünün iki eşit yarısı olduğuna inanan bir gelenekten geliyoruz. Bu vesile ile kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba