Ana Sayfa MESAJLAR 17 Mart 2018

Yakup Yerdelen’in Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Yerdelen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yerdelen mesajında, “Çanakkale Zaferi çeşitli milletlerden oluşan işgal ordularının saldırılarına karşı var gücü ile karşı koyan milletimizin yazdığı bir kahramanlık örneğidir. Bu zafer sonunda milletimiz “Çanakkale geçilmez” dedirtmiştir. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkarak, ülkemizi gelecek nesillere taşımalıyız. Birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı koruduğumuz sürece yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır. Bu duygularla Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, vatanımızı bizlere emanet bırakan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba