Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 2 Ekim 2017

Yeni Belediye Binasının Meclis Salonunda İlk Toplandı

Arnavutköy Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısı, yeni yönetim merkezi içerisinde yer alan belediye meclis salonunda gerçekleştirdi.
Arnavutköy Belediyesi Yaşam ve Yönetim Merkezi içerisinde yer alan meclis salonu, bugün ilk defa kullanıldı. Ekim Ayı Meclis toplantısının yapıldığı salonda çoğunluk sağlanarak, gündeme geçildi.
Geçtiğimiz ay hizmete açılan Yönetim Merkezi’nde ilk meclis toplantısı yapıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Ekim Ayı Meclis toplantısı, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın açılış konuşmasıyla devam etti.

Yeni meclis salonumuzda alacağımız tüm kararların ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum diyerek konuşmasına başlayan Başkan Baltacı: “Bugün yeni binamızda ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Allah bizlere bu kubbe altında, ilçemiz için hayırlı kararlar almayı nasip etsin. 2009 yılında ilçe olarak, yeni serüvenine başlayan Arnautköyümüz de bugün geldiğimiz nokta da hizmetlerin aksamadan yürüyeceği, Arnavutköy İlçesi’nin geleceğe yönelik hedeflere daha uygun ilerleyeceği bir hizmet binasının hayata geçmesi, hepimizin ortak mutluluğudur” dedi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın konuşmasından sonra, Ekim Ayı Meclis gündemine geçildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba