Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Mart 2016

Yeniköyspor Şampiyonluğu Kutladı

GOP Yeniköyspor Kulübü yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenleyerek şampiyonluğu ve Süper Amatör’e yükselmeyi taraftarıyla birlikte kutladı.

Zümrüt Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli, Arnavutköy İlçe Müftüsü Bahri Şamat, CHP İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve yönetimi, Yeniköy muhtarı Timur Çevik, RUBADER Başkanı Mustafa Vural, Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emrah Gürsu ve yönetimi, Şiroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özbek, Milten Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ökten, iş adamları, Yeniköy halkı ve birçok vatandaş katıldı.

Bundan sonra 1924 Yeniköyspor

GOP Yeniköyspor Kulübü Başkanı Gökmen Altınbaş kulübün isminin 1924 Yeniköyspor olacağını ve bundan sonra bu isimle mücadele edeceklerini belirterek, “2010 yılında başladığımız zorlu süreçte 2012 yılında 2. Amatörden 1. Amatöre bu senede süper amatöre çıkmanın gururu ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. 1991 yılından beri GOP Yeniköyspor olan takımızın ismini geçmişimize olan saygı ve sevgimizin bir göstergesi olarak 1924 Yeniköyspor yapacağız. Ve önümüzdeki sezon sahalarda 1924 Yeniköyspor olarak sahalarda mücadele edeceğiz. Takımıza sahip çıkalım, siz bu takıma sahip çıkarsanız her zaman başarılı olacaktır. 2010 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

“İnşallah Süper Amatör’de de şampiyon olup bize o sevinci de yaşatırlar”

Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Aygenli ise futbolcuları ve yönetimi tebrik ederek, “Belediye Başkanım adına ve kendi adıma sizleri selamlıyorum. Bölgemizde böyle güzel günleri bize nasip ettiği içinde Rabbimize şükürler olsun. Böyle olaylar toplumu bir araya getiren çok güzel hadiselerdir. Allah diğer spor kulüplerimize de böyle başarılar nasip eder inşallah. Yeniköyspor’da inşallah Süper Amatör’de de şampiyon olup bize o sevinci de yaşatır.  Özellikle futbolcu kardeşlerimi, kulüp yöneticilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İnşallah daha güzel günleri de birlikte yaşarız” diye konuştu.

yenikoyspor-sampiyonlugu-kutladi2

En yüksek bağışı Şiroğlu İnşaat yaptı

Şiroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özbek Yeniköyspor’un yanında olduğunu ifade ederek, “Her zaman spor ve sporcuların yanında oldum. Özellikle Yeniköyspor’a elimizden gelen desteği sağladık. Bundan sonrada desteklerimize devam edeceğiz. Yeniköyspor’un ligi şampiyon olarak bitirmesi ve bir üst lige yükselmesi hepimizi sevince boğdu. İnşallah bundan sonrada bu başarıların devamı gelecektir. Futbolcu kardeşlerimizi ve bu başarıda büyük emeği olan yöneticileri canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. Gecede aynı zamanda kulübe yardım amaçlı iş adamlarından bağış toplantı. Şiroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özbek  salondakilerin 50 bin diye tezahürat yapması üzerine 60 bin lira bağış yaptı.

yenikoyspor-sampiyonlugu-kutladi1

Cemil Ökten’den futbolculara prim jesti

Yeniköy halkıyla aile olduklarını vurgulayan Milten Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ökten, “Bu mutlu günü bize yaşatan futbolcu ve yönetici arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum. Benim her ne kadar baba tarafım Urfa Diyarbakır olsa da Yeniköy’de tüm çocukluğumu yaşadım sizlerle beraber. Yeniköylü büyüklerimin çok ekmeğini yedim, evlerine misafir oldum. Birlikte bir aile olabildiğimizi düşünüyorum. Onun için sizinle beraber burada bu başarıyı kutlamaktan dolayı mutluluk duydum. Spor dostluğumuzu pekiştiren çok ciddi bir faaliyet alanıdır. Futbola sadece spor deyip geçmemek gerekiyor. Onun bu özelliğinin toplumun tüm kesimlerinde hissedilir şekilde yaşanması lazım. Yeniköyspor’u daha iyi yerlere getirmek lazım. Onun için herkesten güç birliği ve paydaşlık bekliyorum” diye konuştu. Milten Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ökten konuşmasının sonunda futbolcuların primlerini getirdiğini belirterek futbolculara primlerini takdim etti. Daha sonra futbolcuların hepsini sahneye davet eden Ökten futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Plaket ve takım forması verildi

Konuşmaların ardından sponsorlara plaket ve takım forması verildi. İş adamları da kulübe bağış yaptı. Plaket töreninin ardından şampiyonluk pastasını yöneticiler ve futbolcular birlikte kesti. Programa katılanlar Arif Şentürk’ün söylediği Rumeli türküleriyle coştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba