Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 27 Mart 2014

Yılmaz: Mahallemizin eksikliklerini tamamlamak için tekrar adayım

5 yıl boyunca Arnavutköy Karlıbayır muhtarlığı görevini yürüten ve mütevazi kişiliğiyle halkın desteğini alan Ekrem Yılmaz muhtarlığa yeniden aday olduğunu ifade etti.

Muhtarlığı dönemi boyunca Karlıbayır halkının ve mahallenin sorunlarıyla birebir ilgilenen ve sorunların çözümü noktasında gayret gösteren Ekrem Yılmaz 5 yıllık süreci değerlendirerek, “Mahalle sakinlerimizin en büyük sıkıntısı tapu sorunuydu. Bu sorunun büyük bir bölümünü çözdük. Tek sıkıntımız Tapu fiyatlarının yüksek olması ve burada yaşayan hemşerilerimizin dar gelirli aileler olması. Alt yapı sıkıntımız vardı bu sorunu da çözdük. Mahallemizi ayıran Eski Edirne asfaltında çok kaza oluyor. Bunun ilgili de gerekli kurumlarla girişimlerde bulunduk ve yola set yapıldı. İhtiyaç sahibi ailelere elimizden geldiğince yardımlarda bulunduk. Kaymakamlığın mütevelli heyetinde olduğum için sadece kendi mahallem için değil 40 mahallede yardıma ihtiyaç ailelere yardımda bulunduk. Vakıf müdürümüz Fevziye hanımda bizlere yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Okul yapılması için gerekli yerlere başvurular da bulunduk ve mahallemize bir de okul yapıldı. Mahallemize sağlık ocağı yapılması yönünde dilekçe verdim cevap gelmedi. Önümüzdeki dönemde sağlık ocağı, cami ve mahallemizin iki tarafına tropa koydurmak için dilekçe verdim. Mahallemize belediye kapalı pazar yeri yapılıyor. Mahallemizde sosyal alan sıkıntımız var. Özellikle gençlerimiz için spor alanları yapılması gerekiyor. Önümüzdeki dönem yeniden bu göreve seçilirsem bu eksiklikleri tamamlamak için gayret edeceğim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba