Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 27 Mart 2014

Fidan yeni dönem için destek istedi

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı için yeniden aday olan muhtar Fazıl Fidan, mahalle sakinleriyle bir araya geldiği toplantıda yeni döneme ilişkin hedeflerini anlattı.

Seçim çalışmaları kapsamında bir dizi toplantı düzenleyen ve ev ziyaretleri ile de mahalle sakinlerinin nabzını tutan Fazıl Fidan, düzenlediği kahvehane toplantısıyla 5 yıllık süre içerisinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde gerçekleşen değişimi anlattı.
Yavuz Selim Mahallesi’nden 2009 seçimleri ile ayrıldıklarını söyleyen Fazıl Fidan, yeni dönemde muhtarlık binasının mahalle içerisine taşınmasını ve halka hizmeti vatandaşın birebir yanında gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bir ve beraber yönetmek için
Yaklaşık 10 kişinin katıldığı toplantıda Fidan; “Mahallemin sorunlarının birebir yetkili merciler tarafından çözüme kavuşturulması için uğraş sarf ettik. Bunu yaparken de sizlerle istişareler yaparak taleplerinizi direkt yetkili kurumlarımıza iletme gayreti içerisinde olduk. Zaten göreve gelirken de bu mahallemizi beraber ve birlik içerisinde yönetme sözüyle gelmedik mi?” dedi.
Geride kalan 5 yıllık süre içerisinde komşularının yüzünü kara çıkaracak hiçbir faaliyetin içerisinde yer almadığını söyleyen Fazıl Fidan, 30 Mart seçimlerinde de mahalle sakinlerinin desteğini istedi. Altyapı ve üst yapısıyla sorunlarının büyük bölümünü çözüme kavuşturmuş bir mahalle olduklarına dikkati çeken Fidan, yeni dönemde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nin sosyal donatı alanları ve yaşam alanları noktasında önemli projelere ev sahipliği yapacaklarına da vurgu yaptı.

24 saat ulaşılabilir bir muhtarlık
Kapısı daima açık, telefonu 24 saat ulaşılabilir bir muhtarlık hizmetinin devam edebilmesi için mahalle sakinlerinden 30 Mart için söz alan Fidan, yola daha emin adımlarla devam edeceklerini söyledi. Yeni dönemdeki aza adaylarını da tanıtan Fidan, daha sonra kahvehaneyi dolduran mahalle sakinlerinin mahalle ile ilgili sorun, görüş ve beklentilerini alarak toplantıyı sonlandırdı.

Haberaktivite

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba