Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 5 Nisan 2013

Yüksel Emir Gençlerle Bir Araya Geldi

MHP Arnavutköy Meclis Üyesi Yüksel Emir Hadımköy Atatürk parkında “Hadımköylü gençlerle dayanışma kahvaltısı” düzenleyerek gençlerle bir araya geldi.

Hadımköy Atatürk Parkı’nda düzenlenen kahvaltıya, Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Yüksel Emir, Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz, MHP Hadımköy Belde Belediye eski Başkan adayı Yunus Navruz, MHP Arnavutköy İlçe Yöneticileri Recai Koç, Yaşar Fırıncı, Ergün Vural ve Erkan Sazak katıldı.

Emir’den gençlere destek sözü
Kahvaltıda bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Yüksel Emir, “Yeni bir dernek oluşumu içinde olduğunuzu biliyorum. Öncelikle hayırlı olmasını dilerim. Bu kahvaltının siyasi bir amacı yoktur. Bunun özellikle altını çizmek istiyorum. Sizlerinde bildiği gibi zaman zaman bir araya gelerek sohbet tadında dertleşiyoruz. Bu da öyle bir toplantıdır. Bu dernekleşme sürecinde bizde sizlerin yanında olmak ve elimizden gelen desteği sağlamak isteriz” diye konuştu.

Emir, “Arnavutköy’e katkı sunacak projeleri destekleriz”
Arnavutköy’ün sorunlarına da değinen Emir, “Arnavutköy’ün sorunları kısa sürede bitmez. Özellikle imar konusunda yaşanan sorunlar bütün Arnavutköylü hemşerilerimizi derinden etkiliyor. Bugüne kadar Arnavutköylüler imar konusunda çok sıkıntı çektiler. Yeni projelerden bahsediliyor, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul gibi projelerin bölgeye katkı sunacağını düşünüyorum. Bu gibi bölgeye katkı sağlayacak projeleri her zaman destekledik ve desteklemeye devam ederiz” dedi.

Haber: arnavutkoyhaberleri.com / Zafer Kara

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba