Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 1 Kasım 2013

Zeki Kazancı Başkanlık İçin Başvurdu

Eski Hadımköy Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Zeki Kazancı Arnavutköy Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu.

Ak Parti ilçe Belediye başkanlığına resmi başvuruyu yapan Kazancı, Ak Parti’de uzun süredir görev yaptığını belirterek, “Parti büyüklerimizin, delegenin ve seçmenin teveccühü ve desteği ile mesleğimi ve tecrübemi hizmete dönüştürmek istiyorum. Arnavutköy ileride kazanacağı vizyon ile önemli bir ilçedir. Arnavutköy’ü, mahalle ve köylerini, halkını, sanayicisini çok iyi biliyorum ve okuyorum. Arnavutköy’ü layık olduğu vizyona kavuşturacak birikim ve projelerimiz hazırdır. Talip olduğumuz görevin bize tevdi edilmesini temenni eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.” diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yunus Sincan ise, “Biz bu başvuruları aynı zamanda partimize bağlılık olarak değerlendiriyoruz. Sonuçta adayları parti büyüklerimiz belirliyor. Bu yüzden başvuru yapan belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adayları seçilmeseler bile partimize bağlı kalarak çalışmalarını sürdürmelerini temenni ediyoruz” dedi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba