Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 15 Temmuz 2014

Abdullah Demirhan İftarda Basını Ağırladı

2014 yerel seçimlerinde Arnavutköy Belediye Başkan aday adayı olan Av. Abdullah Demirhan Arnavutköy yerel basınıyla iftarda bir araya geldi.

Nokta Tesislerinde düzenlenen programa yerel basın yoğun katılım gösterirken, Demirhan’ı dostları da yalnız bırakmadı.

“Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye için çok önemli bir seçimdir”
İftar sonrası bir konuşma yapan Av. Abdullah Demirhan genel ve yerel siyasetten bahsetti. Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Demirhan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini vurgulayarak, “Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye için çok önemli bir seçimdir. İlk kez Cumhurbaşkanını halk seçecek. Bu nedenle kamuoyunda büyük bir heyecan var. Bunun yanı sıra seçilmiş bir Cumhurbaşkanı ile parlamento arasında ilişkiler nasıl olacak gibi konularda merak ediliyor. Hepimiz bu heyecanı yaşamanın bir duygusallığı içerisindeyiz. Halkın söz sahibi olması ve halkın karar vermesi güzel birşey. Bu seçimlere gerçekten çok önem vermek lazım. Bu ülkeye kim daha iyi hizmet edebilecekse, bu ülkeyi kim daha yukarılara çıkarabilecekse, bu ülkeyi dünyada barışın kardeşliğin merkezi haline kim getirebilecekse onunla yürümek lazım. Zaten adaylarda bugüne kadar başka partilerde ve sivil toplum kuruluşlarında görevler yapmışlar ve bugüne kadar gelmişler. Hepsi kamuoyunun yakından tanıdığı isimler. Tabi ben şahsi olarak bu dönemde başbakanımızın daha faydalı olacağını düşünüyorum ve Cumhurbaşkanlığı adaylığında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum. Başbakanımızın bu güne kadar ülkemize yaptığı hizmetler, dünya çapında tanınmış olması, bu ülkeye sağlayacağı katkılar anlamında bu göreve en layık birisi olduğunu düşünüyorum. Elimizden gelen imkanlar çerçevesinde bu seçimde etkin olmaya çalışacağız” dedi.

“Yerel yönetim dev projelerden Arnavutköylülerin yararlanmasını sağlaması lazım”
Arnavutköy’de ki dev projelere de değinen Demirhan, “Arnavutköy’de inşallah çok güzel gelişmeler olacak. Bildiğiniz gibi Arnavutköy’de dev projeler yapılacak. İstanbul’un buradaki projelerin bir an önce hayata geçmesine çok ihtiyacı var. Biz devamlı yurt dışına gidip geliyoruz ve insanlar havalimanlarında eziyet çekiyor. Bir an önce buradaki havalimanın bitirilmesi ve faaliyete geçmesi lazım. Çok kısa zamanda belirli terminaller açılarak İstanbul’un dünya turizmi ile bağlantısı sağlanarak bu ihtiyacın giderilmesi lazım. Tabi ki bunlar yapılırken Arnavutköy’ün yerel yöneticileri bu projelerden Arnavutköy’de ki iş adamlarının, esnafların, basının, vatandaşların yararlanmasını sağlaması lazım. Buradaki halkı nasıl istifade ettirebiliriz diye kafa yormaları lazım. Çünkü Arnavutköy halkı buraya bir hizmet gelmesini 20 – 30 sene boyunca bekledi ve bu zaman artık geldi. Yerel yönetim buradaki yöneticiler iş adamları, esnaflar ve vatandaşlar ile devlet arasında bir köprü olursa o zaman buradaki halk adil bir şekilde bu projelerden yararlanmış olur. Ama ne yaparsak yapalım Arnavutköy’ün doğasını, yeşilliğini, insanlarının samimiyetini ve sempatikliğini bozmamamız lazım” diye konuştu.

Demirhan milletvekilli adayı olacak mı?
Önümüzde ki genel seçimler de milletvekilliği adaylığı düşünüp düşünmediği sorulması üzerine Av. Abdullah Demirhan, “Belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde sivil toplum örgütleriyle, kanaat önderleriyle ve vatandaşlarla 6 ayı bulan istişare sürecim olmuştu. Bu istişareler neticesinde bu yola çıkmıştım. Milletvekilliği içinde yine sivil toplum örgütleriyle, kanaat önderleriyle ve vatandaşlarla istişare edeceğim. Siyaseti halka hizmet aracı olarak gördüğüm için halkımız teveccüh gösterirse halkımıza milletvekili olarak hizmet etmek şereftir. İstişareler sonucunda böyle bir talep olursa müracaat etmekten çekinmeyiz vatandaşımıza hizmet etmekten de mutluluk duyarız” şeklinde konuşarak milletvekilliği için sinyal verdi.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba