Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 14 Temmuz 2014

CHP Arnavutköy İftarda Partililerle Bir Araya Geldi

CHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı, ilçe binasında iftar programı düzenleyerek partililerle bir araya geldi. İftar öncesi CHP İl Başkan Yardımcılarının katılımıyla ilçe örgüt toplantısı düzenledi.
Örgüt toplantısına İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Aksu, Hatice Almaca, İl Sekreteri Zeynel Emre, İlçe Başkanı Nazım Asan ve parti üyeleri katıldı.

“Herkesin elini taşın altına koymasını istiyorum”
CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Nazım Asan toplantı da bir konuşma yaparak, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerine fazla bir zaman kalmadı. İlçe örgütü olarak sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor. Bu konuda herkesin elini taşın altına koymasını istiyorum. Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’na bütün partili arkadaşlarımın destek olacağına inanıyorum” diye konuştu.

“Önümüzdeki dönemi iki açıdan biz ele alıyoruz”
CHP İstanbul İl Sekreteri Zeynel Emre ise konuşmasında, “Özellikle adayımızın belirlendiği günden itibaren, bu seçimin niteliği itibariyle ilk defa Cumhurbaşkanının halk oylamasıyla yapılacak olması ve yine aynı şekilde partimiz tarihinde ilk defa beş siyasi parti ile birlikte ortak bir aday göstermemiz seçime bu şekilde gitmemiz nedeniyle İstanbul İl yönetim kurulu olarak bu durumu değerlendirmek ve konuşmak istedik. Onun için buradayız. Bu toplantımız 3. bölgede 13. ilçe örgüt toplantımız. İstanbul’un 39 ilçesinde bu gibi toplantılar yapıldı. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun ismi açıklandıktan sonra çeşitli spekülasyonlar gazetelerde medya organlarında parti içinde bir karışıklık varmış gibi, sanki partimizin yetkilileri partimizin seçmenleri adayımızı desteklemiyormuş gibi yada yeterince desteklenmiyormuş gibi bir algı oluşturmaya çalışılıyor. Özellikle bu seçimde, seçimin tarihi itibariyle memleketinde ve tatilde olanlar seçime katılamayacak olanlar bizim handikabımızı oluşturabilecek seçimi etkileyebilecek nedenler olarak görüyoruz. Bunlarında önüne geçmemiz gerekiyor. Önümüzdeki dönemi iki açıdan biz ele alıyoruz. Birincisi partimiz tarafından aday gösterilen sayın İhsanoğlu’nun seçimi kazanabilmesine yönelik yapacağımız politik çalışmalar. İkincisi de özellikle seçim günü. Seçim öncesi hazırlıklar, seçim günü oylarımızın korunması sandıkların korunmasına yönelik örgütsel sorumluluğumuzdur.” dedi.

“Uygun olmayan şartlarla seçime gidiyoruz”
CHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aksu Cumhurbaşkanlığı seçiminin halk oylamasıyla yapılmasının önemli olduğunu belirterek, “Tabiî ki demokrasimizin gelişmesi, kurumlaşması, demokratik tahammüllerin oturması acısından da önemli bir seçim. Çok uygun olmayan şartlarla seçime gidiyoruz. Bu seçimde Cumhurbaşkanı adayı Başbakan kimliğiyle ve örtülü ödeneği kullanarak, devletin bütün olanaklarını kullanarak bu yarışa katılıyor. Bizimse gücümüz sizlersiniz. Partili yada destek veren kurumların sağlayacağı desteklerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim partililerimiz genel başkanın ve partinin kurullarının almış olduğu kararlara her zaman uyarlar ve desteklerini sağlarlar” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla toplantıya katılan partililer iftarlarını açtılar.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Arnavutköy Haber

Arnavutköy Haber

Tasarım | Enba