Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 18 Temmuz 2014

Muhtarlar Birlikte İftar Yaptı

Arnavutköy Muhtarlar Derneğinin organize ettiği iftar programında muhtarlar bir araya gelerek birlikte iftar yaptılar.

Haraççı Özel Köfte’de düzenlenen iftar programına Arnavutköy muhtarları ve Avrupa Hospital Hastanesi yetkilileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Hayri Pekçetin, Ramazan ayının birlik ve beraberliğin en anlamlı şekilde yaşandığı günler olduğunu söyledi. Pekçetin, “ Birlik, beraberlik, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği, rahmet ve bereketiyle gönüllere huzur veren Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Irak, Suriye ve Filistin İçin Dua İstedi
Pekçetin konuşmasında zulüm yaşanan Müslüman ülkelerini de hatırlatarak, “Bizler burada huzurlu ortamda bir aradayız. Ancak Irak, Suriye ve Filistin gibi Müslümanların yoğun olarak yaşadığı ülkelerde Müslüman kardeşlerimiz Ramazan ayına bombaların altında girdiler. Gazze’deki olaylar da bizleri fazlasıyla üzüyor. Müslüman kardeşlerimize şu mübarek günde zulüm ediliyor, çok zor durumdalar. Böyle mübarek günlerde dualarımız kabul olur. Dualarımızda Irak, Suriye, Filistin’ide unutmayalım ve onlara da dua edelim” diyerek dua istedi.

Daha sonra muhtarlar bir süre sohbet etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından program son buldu.

Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba