Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 11 Eylül 2013

Abdullah Hoca’dan Demirhan’a övgü

Taşoluk Yeşil Camii İmamı Abdullah Ustaosmanoğlu, Avukat Abdullah Demirhan’ı ziyaret etti.

Arnavutköy’de çeşitli istişarelerde bulunarak ilçenin nabzını tutmaya çalışan Demirhan’ı ofisinde ziyaret eden Ustaosmanoğlu, Arnavutköy için çalışmaya gönüllü olan her insanı takdirle karşıladığını ifade ederek Demirhan’ın da yaptığı ve yapacağı tüm hizmetler için tebrik ederek başarı duasında bulundu.
Ustaosmanoğlu ile uzun yıllara dayanan dostluklarını Arnavutköy’de de devam ettirmek istediğini ifade eden Abdullah Demirhan, “Bizler Arnavutköy’e neler katabiliriz bunun çalışmasını yapıyor ve bununla alakalı olarak da bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinin fikir ve önerilerini de yakından dinliyoruz. Bu manada da Abdullah Hoca bizler için büyük bir şanstır. Duaları bizim yolumuzu aydınlık edecektir” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba