Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Haziran 2018

Ağrılılar Derneği’nden İftar Programı

Arnavutköy Ağrı İli ve İlçeleri Derneği iftar programı düzenleyerek hemşerilerini bir araya getirdi.

Arnavutköy Kozlar Parkı’nda düzenlenen iftara Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Milletvekili adayları, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimleri, STK temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, imamlar, emniyet teşkilatı mensupları,esnaflar ve birçok Ağrılı vatandaş katıldı.

“Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin”
Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Başkanı İsmail Aksu iftar programına katılanlara teşekkür ederek, “11 ayın sultanı Ramazan ayının ülkemizde ve İslam aleminde hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim ırkı ne olursa olsun, mezhebi ne olursa olsun birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bir şeyi paylaşmak istiyorum yeni dernek binamız Çardaktepe’de Onur marketin arka tarafında Ramazan’dan sonra açılacaktır. Derneğimizin yeni yerini hazırlayan belediye başkanımız A. Haşim Baltacı’ya teşekkür ederim. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.

“Yan yana gelebilmenin, bir arada olabilmenin erdemini yaşıyoruz”
Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı birlik vurgusu yaparak, “Allah’a şükür her gün böyle güzel soflarda hangi görüşten olursak olalım, hangi mezhepten olursak olalım, genci, yaşlısıyla yan yana gelebilmenin, bir arada olabilmenin erdemini yaşıyoruz. İnancımızın bize sağlamış olduğu en önemli imkan bu. Sadece yemeklerimizi paylaşmıyoruz sohbetlerimizi, dostluklarımızı, kardeşliklerimizi de paylaşarak muhabbet dolu bu günleri idrak ediyoruz. Allah’ın izniyle bu aziz millet geçmişten gelen kardeşlik duygularını geleceğe taşıyacaktır. Nice güzel günleri Rabbimiz bize birbirimizi kucaklarken göstersin, kardeşlik duygularımıza kast edenlere fırsat vermesin. Allah yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.







Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba