Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 6 Şubat 2014

Ak Parti Arnavutköy SKM Açıklama Yaptı

Ak Parti Arnavutköy Ak Parti Arnavutköy Seçim Koordinasyon Başkanlığı’ndan Sosyal medyada çıkan söylentiler üzerine bir açıklama yaptı. Aday adaylarıyla yapılan kahvaltı da gerginlik yaşandığı belirtilmişti.

Ak Parti Arnavutköy SKM’nin açıklamasında “Aday adaylarımızla yapılan kahvaltı da gerginliklerin yaşandığı, Ali Osman Çolak beyin çok tepki verdiği şeklinde yapılan haberin asılsız olduğunu belirtir, bahsi geçen başkan aday adaylarımızın Ak partinin birer neferi olarak görev alabileceklerini teyit ettikleri hoş ve nezih bir ortam içerisinde dile getirilmiştir. Yapılan haberin maksatlı olduğu camiamız içerisine fitne fesat çıkarma adına hiç kimseden bilgi alınmadan yapıldığını kamuoyuna saygı ile duyururuz” dendi.

Sosyal medya üzerinden Ak partili vatandaşlarla polemiğe giren Ali Osman Çolak şunları söylemişti; “Çok rabat konuşuyor, yazıyorsun sevgili ağabeyim. Ben yumurta betræk taşıyorum. Siz fincancı katırlarından söz ediyorsunuz. 5 yılda bir kez çay bile içemediğimiz güruhtan bahsediyorsunuz. O dediklerine bir inanabilsem. Samimi duyguları bir görebilsem.  En küçüğünden en büyüğüne nemrutlaşmış bunlar” demişti.

Ali Osman Çolak daha sonra yine sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, ” Sevgili Arnavutköylü kardeşlerim. Ben AK PARTİ mensubu ve neferiyim. Hiç bir kurum ,oluşum, ve kişiyle AK PARTİ aleyhine çalışmadım, çalışmayacağım. Bu tarz ifade ve telkinlere itibar etmeyin.Her şeye rağmen teşkilatımla bir ve beraberiz” ifadelerini kullandı.

Arif Sapmaz / Arnavutköyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba