Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 21 Şubat 2014

Ak Parti Arnavutköy’den İstifalara Açıklama

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Arnavutköy’de istifa başlığı ile yayınlanan ve yaklaşık 65 partilinin istifa ettiği ifade edilen haberlerin ardından Ak Parti Arnavutköy Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından bir açıklama yapıldı.

Ak Parti Arnavutköy Seçim Koordinasyon Merkezi’nin resmi facebook hesabından yapılan açıklamada; “Meclis üyesi aday listelerinin İlçe Seçim Kurulu’na verilmesinin ardından bazı yayın organlarında yer alan, ‘Ak Parti Arnavutköy’de istifa’ haberlerine istinaden basın açıklaması yapan ve istifa ettiklerini açıklayan şahısların içerinde sadece iki üyemizin olduğu ve onlarla beraber istifa ettiklerini söyleyenlerin partimizde hiçbir bağlarının olmadığını ve şu ana kadar İlçe Başkanlığımıza ulaşan herhangi bir istifa dilekçesinin bulunmadığını kamuoyuna saygı ile duyururuz.” denildi.

Haberaktivite

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba