Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET, SİYASET 9 Mayıs 2014

Ak Parti Arnavutköy’den Kahvaltı

Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı, Arnavutköy Merkez Camii önünde sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlara kahvaltılık ikramında bulundu.
Sabah namazının ardından Merkez Camii önünde bulunan otobüs durağında stand açan Ak Partliler, işe gitmek üzere durağa gelen vatandaşlara içerisinde kahvaltılık ve meyve suyu bulunan mütevazi bir kahvaltılık hediye ettiler. İşlerine yetişmek üzere sabahın erken saatlerinde yola koyulan vatandaşlar, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nın kahvaltı ikramı karşısında oldukça memnun göründüler.
Vatandaşlarla ayak üstü sohbet eden teşkilat mensupları, otobüs durağında yolcu alan otobüs ve dolmuşlara da binerek burada başta şoförler olmak üzere tüm yolculara kahvaltı ikramında bulundular.
Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ercan Üner’in de bizzat katıldığı ikramlar sabah namazından itibaren yaklaşık 2 saat boyunca devam etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba