Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 7 Mayıs 2014

Arnavutköy Emlakçılar Derneği Kuruldu

Arnavutköy ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Gayrimenkul sektörü dernek çatısı altında bir araya geldi. Arnavutköy’deki Emlakçılar, Arnavutköy Emlakçılar Derneği’ni kurarak ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Durusu Park Otel’de gerçekleştirilen toplantıda Arnavutköy Emlakçılar Derneği’nin kurucu üyeleri ve Arnavutköy’de faaliyet gösteren Emlakçılar bir araya geldi. Önümüzdeki günlerde ilk genel kurulunu gerçekleştirecek olan derneğin amacı ise sektörün daha kaliteli hizmet verebilmesine öncülük etmek olarak açıklandı.

Kurucu başkan Özkan Kadı

Emlakçılar Derneği’nin kurucu başkanı olan Kuzey Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kadı, düzenledikleri istişare toplantısında Arnavutköy Emlakçılar Derneği’nin amaç ve tüzüğü ile ilgili brifing verdi. Derneği kurmaktaki amaçlarının sektörü daha kaliteli bir hale getirmek olduğunu söyleyen Özkan Kadı; “Arnavutköy’de faaliyet gösteren emlakçı arkadaşlarımızın iş geliştirmesini sağlayacak ve daha profesyonel nitelikli emlakçıları sektöre kazandırmak olacaktır.  Arnavutköy’de ben emlakçıyım diyen ve sektör ile ilgili vergi levhası bulunan ya da emlakçılık sertifikasına sahip her birey derneğimize üyelik başvurusunda bulunabilecektir” dedi.

Dernek çatısı altında bir araya gelecek olan emlakçıların, Arnavutköy ekonomisi için daha önemli çalışmaların altına imza atabileceğine inandığını ifade eden Kadı; “ Şu ana dek 132 aktif üye sayısına ulaşmış durumdayız. 30 yeni talep var. Üyeliklerin kabulü yönetim kurulunun takdirinde olacak” dedi.

Amaç; sektörün daha kaliteli hizmet vermesi

Arnavutköy’de herkesin bir şekilde bu sektörden nemalandığına dikkat çeken Kadı, emlakçılığı layıkıyla yapan iş verenlerin, zaman zaman kalitesiz ve düzensiz çalışanlar tarafından mağdur edildiğine dikkat çekerek; “Arnavutköy’de emlakçıyım diye gezen çok sayıda insan var. Biz Emlakçılar olarak hepimiz, işini iyi yapanlara köstek oluyoruz. Bu nedenle refaransımız Arnavutköy Emlakçılar derneği olacaktır. Herkesin işini daha kaliteli yapmalarına vesile olacak bir referans olacaktır. Bir çok konuda danışmanlık hizmeti alacaklar. Gerek hukuki danışmanlı, gerekse arazi danışmanlığı konusunda. Kurumsal firma ve marka geliştirme alanlarında da danışmanlık hizmetleri vermeyi düşünüyoruz” dedi.

Dev projeler ile birlikte dünyanın gözünün Arnavutköy’e çevrildiğine dikkat çeken Özkan Kadı, bu projeler içerisinde yıldızı parlayan Emlakçılık sektörünün Arnavutköy geleceği için de önemli adımlar atması gerektiğine değinerek; “Milyon dolarlık işler yapan meslektaşlarımız var. Bizler Anadolu’nn farklı yerlerinden Arnavutköy’e gelmiş insanlarız ancak, en nihayetinde artık bir Arnavutköy’lüyüz. Bu nedenle de Arnavutköy’ün geleceği için de bir şeyler yapmalıyız. Emlak sektöründeki arkadaşlarımızla Dernek çatısı altında bir araya gelerek birtakım projeler geliştirebiliriz. AVM’ler, Sosyal tesisler ya da sanayi tesisleri ile yeni istihdamları ortak hareket ederek sağlayabiliriz. Bunun için de birlik olup el ele vermeliyiz” dedi.

Toplantıya katılan Emlakçılar, yeni kurulan derneğin büyük bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek ilerleyen günlerde güçlenerek büyüyen bir dernek olarak hem sektörü geliştiren hem de Arnavutköy’ün gelişimine katkı sağlayabilecek bir oluşumun gerçekleşebileceğini ifade ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba