Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 10 Mart 2015

Ak Parti Arnavutköy’de “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” Toplantısı

Ak Parti kadroları tarafından tüm Türkiye’de uygulanan “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” toplantıları Arnavutköy’de de düzenlendi.

Ülke genelinde 194 bin sandıkta görevli yaklaşık 4 milyon Ak Partili vatandaş ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ sloganı ile bir araya geldi.

Toplantı Arnavutköy Teşkilat Başkanı Ferdi Kurşun ve Seçim İşleri Birim Başkanı Esma Ergül ün öncülüğünde gerçekleştirildi

Tüm Türkiye’de yapılan uygulamaya Ak Parti Arnavutköy Gençlik Kolları da katıldı.

Ak Parti Arnavutköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karga yaptığı açklamada, “7 Haziran’da yapılacak olan seçimler ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Haziran seçimleri yeni Türkiye için tarihi önem taşıyor. Arnavutköy ilçemizde girdiğimiz bütün seçimlerde birinci çıktık. Hedefimiz yine partimizi birinci çıkarmaktır. Toplantılara katılan Gençlik Kollarına ve Mahalle kademelerinde görev alan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederim” dedi.
Ak-Parti-Arnavutköyde-“Sandığa-Sahip-Çıkıyoruz”-Toplantısı
Arif Sapmaz / Arnavutkoyhaberleri.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba