Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 11 Eylül 2017

Arnavutköy Belediyesi’nden Toplu Sünnet Şöleni

Arnavutköy Belediyesi toplu sünnet şöleni düzenledi.  Şölende 476 çocuk sünnet ettirildi. İmrahor Mesire Alanı’nda düzenlenen toplu sünnet şölenine aileleriyle birlikte katılan çocuklar gönüllerince eğlendi.

Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, “Bu yıl 476 çocuğumuzun sünnet merasimine katkı sunmaya çalıştık. Hastanede tıbbi müdahaleler başladı. İnşallah önümüzdeki hafta okullar açılmadan çocuklarımızın cerrahi müdahaleleri de tamamlanmış olacak. Onlara anneleri, babaları ve tüm aile büyükleriyle ömür boyu huzur, sağlık ve afiyet diliyorum. Geleceğimiz olan yavrularımıza hayatlarında başarılar. Geleneksel hale geldi. Her yıl yaptığımız sünnet etkinliği, bu yıl yine neşeli, heyecanlı bir şekilde gerçekleşti” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba