Ana Sayfa 3. SAYFA, ARNAVUTKÖY, MANŞET 3 Ocak 2017

Arnavutköy-Sazlıbosna Yolunda Feci Kaza

Arnavutköy-Sazlıbosna yolunda bu akşam üstü meydana gelen kazada iki kamyon kafa kafaya çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre araçlarda bulunan 2 kişi ağır yaralanırken 3 kişi ise hayatını kaybetti.Hadımköy istikametinden gelen kamyonette şoför olan ve araçta bulunanlarla birlikte Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Tokat nüfusuna kayıtlı Dursun Selim Eşme (24),Hadımköy İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Samet Değirmenci (16), aynı lisede okuyan arkadaşı Kadir Yılmaz (16) hayatını kaybetti.Karşı yönden gelen kamyon şoförü Gökmen Çalışkan ile aynı araçta bulunan Kaya Celep ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Kazada hayatlarını kaybeden lise öğrencilerinin Hadımköy’den gelirken otostop çektikleri ve bu nedenle kaza yapan kamyonette bulundukları tahmin ediliyor.

3 ŞERİTLİ YOL ÇÖZÜM OLMADI
Sık sık kazalarla gündeme gelen Arnavutköy-Sazlıbosna yolu düzenlenerek üç şeritli hale getirilmişti.Vatandaşlar yolun bu halde de büyük tehlike arz ettiğini belirterek bu yolu bölünmüş yol olarak yeniden yapılması gerektiğini vurguladılar.

arnavutkoyden.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba