Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 22 Temmuz 2016

Arnavutköy Tek Yürek Oldu

Arnavutköy Belediyesi 15 Temmuz darbe girişimi şehitleri için Arnavutköy Merkez Camii önünde bir anma programı düzenledi.
Programa Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve parti yöneticileri, MHP Arnavutköy İlçe Yönetimi, Saadet Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Hayri Karabıyık ve parti yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Törende darbe girişimi lanetlenerek, şehitler için dualar edildi. Programda ayrıca Mevlid-i Şerif ve Kuran tilaveti okundu. Bu arada Ak Parti Arnavutköy ilçe binası önündeki demokrasi nöbeti de devam ediyor.
tek yurek1

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba