Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 24 Temmuz 2016

Fenerbahçe Arnavutköy Temsilciliği İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Fenerbahçe Arnavutköy Temsilciliği yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Noorden Cafe’de düzenlenen toplantıya Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, Arnavutköy İlçe Temsilcisi Ferit Fidan ve yönetimi, Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur ile Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, üyeler ve taraftarlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran bir Fenerbahçeli olarak Arnavutköy’de Fenerbahçe’nin çalışmalarını desteklediklerini ifade etti. Ardından söz alan Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay ise ülkemizin birlik ve beraberliğine değinirken, Arnavutköy’de temsilciliğin açılmasından dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.
fenerbahce (2)
Arnavutköy İlçe Temsilcisi Ferit Fidan ise yaptığı konuşmada, taraftara ve konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Yakın zamanda yerimizi açacağız ve bundan sonra orada faaliyetlerimize devam edeceğiz. İlk andan beri bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza, yöneticilerimize teşekkür ederim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Fenerbahçe taraftarı “Hedef 1 Milyon Üye” Projesi kapsamında üye oldular.
fenerbahce (3)
Program sonunda Fenerbahçe Arnavutköy İlçe Temsilcisi Ferit Fidan tarafından Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur’a çiçek takdim etti. Programa katılanlara Fenerbahçe bayrağı ve atkısı hediye edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba