Ana Sayfa ARNAVUTKÖY, MANŞET 30 Temmuz 2016

Beşiktaşlılar Derneği’nden Darbe Girişimine Tepki

Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri ve üyeleri örnek bir davranış sergileyerek 15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Demokrasi tarihine kara bir leke sürmek isteyen FETÖ terör örgütünün darbe girişimine topyekün dur diyen vatandaşların demokrasi nöbetleri tüm yurtta devam ediyor. Demokrasi nöbetlerine katılarak hain darbe girişimini lanetleyen Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği, düzenlediği yürüyüşle darbeci zihniyeti protesto etti.

Arnavutköy’ün ilk taraftar derneği olan Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği’nin tüm yöneticileri ve üyelerinin katıldığı yürüyüşte, darbe girişimi protesto edildi. Arnavutköy Merkez Camii önünde demokrasi nöbeti için toplanan vatandaşları da selamlayan Beşiktaşlılar, ellerinde darbeye karşı taşıdıkları dövizlerle dikkat çektiler. Meydanda istiklal marşı okuyan Beşiktaşlılar, Fatih Caddesi’ndeki yürüyüşlerini dernek merkezi önünde sonlandırdılar.

Haberaktivite

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Uyarı! Suç teşkil eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tasarım | Enba